fShare
0

ОПШТИНА МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Ул. ,,Каменичка,, бр. 2

2304, Македонска Каменица

тел./факс: 033/432-741

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

ПОВАЖНИ ТЕЛЕФОНИ ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

   

ПОЛИЦИЈА

192

ПРОТИВПОЖАРНА СЛУЖБА

193

БРЗА ПОМОШ

194

ИНФОРМАЦИИ

188

МЕШОВИТА ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА

431 201

ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ “КАМЕНА РЕКА“

432 694

МАТИЧНА СЛУЖБА

431 217

ДЕТСКА ГРАДИНКА “БАМБИ“

431 227

ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ “КИРИЛ И МЕТОДИЈ“

431 416

СРЕДНО УЧИЛИШТЕ “МИЛЕ ЈАНЕВСКИ ЏИНГАР“

431 266

ЗДРУЖЕНИЕ НА ПЕНЗИОНЕРИ

431 404

КОМЕРЦИАЛНА БАНКА

432 283

СТОПАНСКА БАНКА

431 415

МАКЕДОНСКИ ПОШТИ

431 100

БЕНЗИНСКА ПУМПА МАКПЕТРОЛ

431 261

ХИДРОЦЕНТРАЛА “КАЛИМАНЦИ“

431 210

ТРАФОСТАНИЦА

431 431

РУДНИК “САСА“

279 200

 

fShare
0