fShare
132

Sonja Stamenkova lrИзвестување.

Заради службени обврски надвор од Македонска Каменица, градоначалникот Соња Стаменкова нема да биде во својот кабинет во петок – 01.12.2017.

Ги известуваме сите оние кои имаат закажано средба со Градоначалникот во приемниот ден, да повелат во наредниот работен петок 15.12.2017.

Благодариме на разбирањето.

fShare
132