Ден: March 24, 2018

Општина Македонска Каменица се приклучува кон глобалната акција „Час на планетата Земја“

Вечерва, во периодот од 20:30 – 21:30 часот, општина Македонска Каменица ќе го исклучи уличното осветлување во знак на поддршка на глобалните иницијативи за…