Ден: March 27, 2018

Формулари кои ви се потребни за аплицирање за стипендии во Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица објави Конкурс за доделување на стипендии за ученици во основното и средното образование и студенти за учебната/студиска 2017/2018 година. Пријавувањето на…