Ден: April 5, 2018

ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ НА ЛОКАЛНИОТ ПАТ ЦЕРА-МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Во рамки на своите надлежности, општина Македонска Каменица започна со градежни активности на локалниот пат село Цера-Македонска Каменица. Се поставуваат пропусти и се градат…