Месец: April 2019

Спроведена акција за заловување кучиња скитници во Македонска Каменица

03.04.2019 година – Служби на ВСЦ „Тодор Ангелов“ од Куманово задолжени за заловување на кучиња скитници на територијата на општина Македонска Каменица, врз основа…