Месец: June 2019

Во недела се одржува Меѓународната средба „Балкан без граници“ на врвот Руен

Македонска Каменица, 28. Јуни 2019 година – Руен по триесети пат ќе ги собере љубителите на планината од Македонија и Бугарија на традиционалната Меѓународна…
Македонска Каменица втора во источниот регион по активна транспарентност

Македонска Каменица втора во источниот регион по активна транспарентност Листата за активна транспарентност, e утврдена по претходни истражувања, од страна на Центарот за граѓански…
Општина Македонска Каменица инсталира автоматски хлоринатори на водоводните системи во селските средини

Општина Македонска Каменица во рамки на програмските определби поврзани со подобрувањето на квалитетот на вода во селските средини започна со изградба на објекти потребни…
Прием на наградени ученици на државни натпревари од Македонска Каменица

Градоначалникот на општина Македонска Каменица, Соња Стаменкова приреди прием во чест на учениците кои имаат освоено награди на државните училишни натпревари во учебната 2018/19…