Ден: June 28, 2019

Во недела се одржува Меѓународната средба „Балкан без граници“ на врвот Руен

Македонска Каменица, 28. Јуни 2019 година – Руен по триесети пат ќе ги собере љубителите на планината од Македонија и Бугарија на традиционалната Меѓународна…