Ден: August 1, 2019

Работен состанок на тема „Придобивки од спроведувањето на проектот за регионално управување со отпад во Источниот и Североисточниот плански регион во општина Македонска Каменица“

Денеска во просториите на Дом на култура во Македонска Каменица се одржа работен состанок со Ана Петровска, државен секретар во Министерство за животна средина…