Ден: August 16, 2019

Јавен оглас за реконструкција на спортската сала во ООУ „Св. Кирил и Методиј“

Општина Македонска Каменица продолжува со реновирање на спортските објекти и училиштата. За таа цел, ООУ „Св. Кирил и Методиј“ – Македонска Каменица распиша оглас…