Ден: September 2, 2019

Општина Македонска Каменица во соработка со ESCO ќе поставува енергетски-ефикасно јавно улично осветлување

Дистрибутери на светилки, инсталатерски и фирми за одржување, како и која било друга компанија што има соодветна експертиза или допирна точка со јавното улично…