Месец: October 2019

Започна есенската акција „Засади Дрво“ во Македонска Каменица

Учениците при двете општински училишта и дечињата од детската градинка „Бамби“ во Македонсска Каменица го означија почетокот на есенската акција на засадување декоративни садници.…
Престижна награда за општина Македонска Каменица за креирање на добар амбиент за развој на претприемаштвото во Средна и Југоисточна Европа

Општина Македонска Каменица е прогласена за најдобра општина за создавање на добар амбиент за развој на проетприемаштвото во Средна и Југоисточна Европа според “Глобал…