Ден: October 8, 2019

Започна реконструкцијата на Спортската сала во ООУ „Св. Кирил и Методиј“ – Македонска Каменица

Започна реконструкцијата на спортската сала во Основното училиште „Св. Кирил и Методиј“ во Македонска Каменица. Моментално се отстранува стариот и дотраен под од Спортската…