Ден: October 9, 2019

Започнаа градежните работи за асфалтирање на локалниот пат до Врбачко маало во село Косевица

Денес започнаа градежните работи за изградба на локален пат до Врбачко маало во село Косевица. Oпштина Македонска Каменица преку Програмата за финансиска поддршка на…