Ден: October 10, 2019

Учениците при ООУ „Св. Кирил и Методиј“ го одбележаа 11 Октомври – Денот на востанието на македонскиот народ

Денес, во Домот на култура, учениците при ООУ „Св Кирил и Методиј“ – Македонска Каменица приредија пригодна културно уметничка програма по повод утрешниот празник…