Ден: October 11, 2019

Одбележување на 11 Октомври – Ден на востанието на македонскиот народ

Македонска Каменица 11.10.2019 година – Почитувајќи ја историјата и нејзините придобивки градоначалникот на општина Македонска Каменица, Соња Стаменкова, со своја делегација положи свежо цвеќе…