Месец: November 2019

Распишан тендерот за замена на надворешната столарија и трибините во спортската сала во „Св. Кирил и Методиј“

Општина Македонска Каменица распиша тендер за замена на столарија и санација на трибини на училишна спортска сала во ООУ „Св. Кирил и Методиј“ во…
Продолжува хуманиот третман на кучињата скитници во Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица ја продолжува практиката за хуман третман на кучињата-скитници. Од почетокот на Договорот за заловување и хумано третирање на кучиња, според однапред…
Распишан тендер за доопремување на товарно ПП возило за потребите на ТППЕ Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица распиша тендер за доопремување на Товарно возило тип Great Wall Steed 5.Доопремата вклучува инсталирање на агрегатна високопритисна противпожарна пумпа, витло со млазница…
Богат репертоар на филмови за деца и младиници во Домот на култура во Македонска Каменица

  Македонска Каменица, 14.11.2019 година – Во Домот на култура во Македонска Каменица, во организација на КИЦ „Романса“ и ООУ „Св. Кирил и Методиј“…