Ден: November 22, 2019

Распишан тендер за доопремување на товарно ПП возило за потребите на ТППЕ Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица распиша тендер за доопремување на Товарно возило тип Great Wall Steed 5.Доопремата вклучува инсталирање на агрегатна високопритисна противпожарна пумпа, витло со млазница…