Ден: February 1, 2020

Пуштен во употреба објектот за потребите на месната заедница во Стара Каменица

Денес во Стара Каменица официјалното беше предаден во употреба објектот кој општина Македонска Каменица ги изгради за потребите на жителите оваа месна заедница. На…
Нови 630.000,00 евра од државата за изградба на локални асфалтни патишта во општина Македонска Каменица

Со финансии од Меѓунароната банка за обнова и развој – Светска банка по Договорот за финансирање на Проектот за поврзување на локални патишта Владата…