Ден: March 10, 2020

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ

Ве информираме дека од утре, 11.03.2020 година (среда) основното и среднотоучилиште, како и предучилишната установа (детска градинка) на територијата на општина Македонска Каменица, времено ќе го прекинат воспитно –…