Ден: March 12, 2020

ПРИВРЕМЕНО УКИНАТИ ПРИЕМНИТЕ ДЕНОВИ И РАБОТА СО СТРАНКИ ВО ОПШТИНА МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Почитувани, Ве известуваме дека привремено се укинуваат приемните денови и прием на странки во општина Македонска Каменица, во сите сектори и одделенија на локалната…