Ден: March 19, 2020

Дезинфекција на сите јавни локални институции во Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица во соработка со Јавната установа Центар за јавно здравје Кочани ја спроведе мерката за дезинфекција на работните простории на јавните локални…
С О О П Ш Т Е Н И Е

СООПШТЕНИЕ Општина Македонска Каменица ги известува граѓаните дека Министерството за внатрешни работи од 18.03.2020 година  во функција ги става бесплатната телефонската линија 0800 00 201 и е-мејлот mvrinformaciiuslugi@moi.gov.mk, каде…