Ден: March 27, 2020

Започна дистрибуцијата на заштитни медицински маски и средства

Мобилните тимови денес започнаа со дистрибуција на средствата за заштита донирани од општина Македонска Каменица. Донацијата се состои од заштитни медицински маски и дезинфициенси,…