Ден: June 19, 2020

Македонска Каменица е најтранспарентна општина на Истокот и седмо рангирана институција во државата

Според Индексот на рангирање кој денеска го објави Центарот за граѓански комуникации, општина Македонска Каменица со 85,9% успешност во активната транспарентност, се наоѓа на…