Месец: October 2020

ЗАКЛУЧОЦИ од Вонредниот состанок на Општинскиот штаб за заштита и спасување во Македонска Каменица

Денес, 30. Октомври 2020 година во просториите на општина Македонска Каменица се одржа состанок на Општинскиот штаб за заштита и спасување. На состанокот покрај…
Вонредна дезинфекција на јавните површини и најфрекфентните улици во Македонска Каменица

  Во насока за обезбедување на дополнителна заштита и безбедност на граѓаните од ширење на коронавирусот на територијата на општина Македонска Каменица, вечерва од…

Во насока на континуитет во транспарентното работење и продолжување на интерактивната соработка со граѓаните при носењето на сите крупни и значајни одлуки за заедницата,…
ПОВТОРЕН ЈАВЕН ОГЛАС за доброволно пријавени лица за членови на парцитипативно тело на општина Македонска Каменица

ПОВТОРЕН ЈАВЕН ОГЛАС за доброволно пријавени лица за членови на парцитипативно тело на општина Македонска Каменица За обезбедување на инклузивност, партиципативност и јавност во…
ЗАКЛУЧОЦИ ОД СОСТАНОКОТ НА КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА ОПШТИНСКИОТ ШТАБ ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ – МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА ОДРЖАН НА 21.10.2020 ГОДИНА

ЗАКЛУЧОЦИ ОД СОСТАНОКОТ НА КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА ОПШТИНСКИОТ ШТАБ ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ – МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА ОДРЖАН НА 21.10.2020 ГОДИНА Денес, 21. Октомври 2020…