Ден: October 29, 2020

Вонредна дезинфекција на јавните површини и најфрекфентните улици во Македонска Каменица

  Во насока за обезбедување на дополнителна заштита и безбедност на граѓаните од ширење на коронавирусот на територијата на општина Македонска Каменица, вечерва од…

Во насока на континуитет во транспарентното работење и продолжување на интерактивната соработка со граѓаните при носењето на сите крупни и значајни одлуки за заедницата,…