Месец: December 2020

Изградба на канализациона мрежа на Индустриската зона во Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица од Владата на РСМ доби 5.355.000,00 денари за Изградба на канализациона мрежа на Индустриската зона во Македонска Каменица. Согласно Одлуката објавена…
Објавен тендер за изградба на атмосферска канализација во Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица објави Оглас за јавна набавка за Изградба на атмосферска канализација на дел од уличната мрежа во Македонска Каменица. „Реализацијата на овој…

Во рамки на “Проектот за поврзување на локални патишта во РСМ” кој се реализира од Министерството за транспорт и врски со финансиска поддршка од…
Ново улично осветлување на влезот и излезот од Македонска Каменица

Македонска Каменица, 16.12.2020 година – По замената на стариот и воведувањето на нов штедлив „смарт“ систем на осветлување на целата територија, општина Македонска Каменица…