Месец: June 2021

ЈАВЕН ПОВИК за формирање Иницијативен одбор за конституирање Локално собрание на млади на Општина Македонска Каменица

Врз основа на членот 17 од Законот за младинско учество и младински политики (“Службен весник на Република Северна Македонија“ број 10/2020), Општина Македонска Каменица…
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прскање против комарци во четврток и петок во Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица упатува Соопштение до граѓаните дека во петок, на 25 јуни 2021 година, во раните утрински часови, ќе биде спроведено редовно авиотретирање…

Општина Македонска Каменица објавува Интерен оглас за унапредување на 1(еден) административнен  службеник за следните работни места: УПР0101Б04000,Советник-Раковител на Одделение за урбанизам,комунални работи,заштита на животна…

Во рамките на Проектот за поврзување на локални патишта кој се реализира од страна на Министерството за транспорт и врски со финансиска поддршка од Светска банка,…