Ден: July 12, 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЗАПОЧНУВА ВАКЦИНАЦИЈАТА ЗА ЖИТЕЛИТЕ ОД РУРАЛНИТЕ СРЕДИНИ ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Македонска Каменица, 12.07.2021 година – Се известуваат граѓаните на општина Македонска Каменица дека од денеска 12.07.2021 година, започнува масовна вакцинација во руралните средини. Вакцинацијата…