Месец: July 2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЗАПОЧНУВА ВАКЦИНАЦИЈАТА ЗА ЖИТЕЛИТЕ ОД РУРАЛНИТЕ СРЕДИНИ ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Македонска Каменица, 12.07.2021 година – Се известуваат граѓаните на општина Македонска Каменица дека од денеска 12.07.2021 година, започнува масовна вакцинација во руралните средини. Вакцинацијата…
ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА УСЛУГАТА ОБРАЗОВНА АСИСТЕНЦИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА УСЛУГАТА ОБРАЗОВНА АСИСТЕНЦИЈА ЗА УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА Основно училиште со ресурен центар „МАЦА ОВЧАРОВА“ Велес…