Во насока на континуитет во транспарентното работење и продолжување на интерактивната соработка со граѓаните при носењето на сите крупни и значајни одлуки за заедницата,…
ДЕЛЕГАЦИЈА ОД АМБАСАДАТА НА СРБИЈА ВО ПОСЕТА НА МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Вчера, во официјална работна посета на општина Македонска Каменица беа амбасадорот на Република Србија во Република Македонија г-ѓа Душанка Дивјак-Томиќ и конзулот во Амбасадата…