ЈАВЕН ПОВИК за формирање Иницијативен одбор за конституирање Локално собрание на млади на Општина Македонска Каменица

Врз основа на членот 17 од Законот за младинско учество и младински политики (“Службен весник на Република Северна Македонија“ број 10/2020), Општина Македонска Каменица…
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прскање против комарци во четврток и петок во Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица упатува Соопштение до граѓаните дека во петок, на 25 јуни 2021 година, во раните утрински часови, ќе биде спроведено редовно авиотретирање…
ЈАВЕН ОГЛАС за изведба на Бетонски работи, партерно уредување и реконструкција на трибини од Градски стадион во Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица објави Јавен оглас за изведување на тековни градежни активности на територијата на Општината. Со овој проект, кој има рок на траење…
Поделени солидарни пакети за 130 пензионери во Македонска Каменица

Здружението на пензионери во соработка со локалната самоуправа во Македонска Каменица поделија 130 солидарни пакети со прехранбени производи и средства за лична хигиена. Оваа…