Престижна награда за општина Македонска Каменица за креирање на добар амбиент за развој на претприемаштвото во Средна и Југоисточна Европа

Општина Македонска Каменица е прогласена за најдобра општина за создавање на добар амбиент за развој на проетприемаштвото во Средна и Југоисточна Европа според “Глобал…
Општина Македонска Каменица организира „Мини саем“ и „Б2Б“ средби на жени претприемачи

Општина Македонска Каменица со Здружението на бизнис жени  – Бизнис поврзување преку Б2Б средби, Ве покануваат на организираниот настан Мини саем за жени претприемачи.…