Распишан тендер за асфалтирање на локалниот пат до маало Бошнаци, Врбаци и Пашите во село Косевица

Општина Македонска Каменица започна отворена тендерска постапка за избор на изведувач на градежни активности за изградба на локалнен асфалтен пат до маало Бошнаци, Пашите…
Поради лоши временски услови прскањето против комарци во Македонска Каменица е одложено

Поради лошите временски услови, појава на дожд и магла во раните утрински часови, најавеното авиотретирање и терастично прскање против возрасни комарци е одложено. За…