Препораки и наредби од Штабот за заштита и спасување при општина Македонска Каменица

Денес, 12.05.2019 година, со почеток во 13:00 часот во Кабинетот на градоначалникот на општина Македонска Каменица, на иницијатива на градоначалникот на општината Соња Стаменкова,…
Улица „Вера Јоциќ“ во Македонска Каменица со нов асфалт

Активностите за финализирање на градежните работи за реконструкција и доизградба на улица „Вера Јоциќ“ во централносто градско подрачје на Македонска Каменица добија на интензитет…
Започна постапката за реконструкција и санација на системот за парно греење во ООУ „Св. Кирил и Методиј“

Основното општинско училиште „Св. Кирил и Методиј“ – Македонска Каменица, во рамки на своите овластувања и надлежности за огласување и спроведување на Јавни набавки,…
Општина Македонска Каменица распиша тендер за изградба на улица „Даме Груев“

Покрај Огласот за изградба на локални и маалски пристапни патишта во селските средини, општина Македонска Каменица во рамки на усвоената Програма за развој на…