Граѓанско учество во креирање на Буџетот на Општина Македонска Каменица за 2021 година

Со пополнување на овој краток формулар директно учествувате во креирањето на приоритетите и Буџетот на Општина Македонска Каменица за 2021 година. Линк до формуларот:…
Вонредна дезинфекција на јавните површини и најфрекфентните улици во Македонска Каменица

  Во насока за обезбедување на дополнителна заштита и безбедност на граѓаните од ширење на коронавирусот на територијата на општина Македонска Каменица, вечерва од…
ПОВТОРЕН ЈАВЕН ОГЛАС за доброволно пријавени лица за членови на парцитипативно тело на општина Македонска Каменица

ПОВТОРЕН ЈАВЕН ОГЛАС за доброволно пријавени лица за членови на парцитипативно тело на општина Македонска Каменица За обезбедување на инклузивност, партиципативност и јавност во…
ЗАКЛУЧОЦИ ОД СОСТАНОКОТ НА КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА ОПШТИНСКИОТ ШТАБ ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ – МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА ОДРЖАН НА 21.10.2020 ГОДИНА

ЗАКЛУЧОЦИ ОД СОСТАНОКОТ НА КООРДИНАТИВНОТО ТЕЛО НА ОПШТИНСКИОТ ШТАБ ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ – МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА ОДРЖАН НА 21.10.2020 ГОДИНА Денес, 21. Октомври 2020…