Средба на ловџиите од Македонска Каменица со рековорителот на Сектор на шумарство и ловство

Македонска Каменица, 27.09.2019 година – Вчера во Домот на култура во Македонска Каменица, раководителот на Секторот за шумарство и ловство, Саша Јовановиќ оствари работна…
Македонска Каменица ја одбележа „Европската недела на мобилност 2019“

  Со низа активности и содржини посветени на алтернативното и одржливо движење општина Македонска Каменица ја одбележа „Европската недела на мобилност 2019“. Со почеток…
Известување до граѓаните за заловување на бездомни кучиња во Македонска Каменица

Се известуваат жителите на Македонска Каменица дека денес, петок, 20. септември 2019 година со почеток од 09:30 часот, шинтерските  служби на ВСЦ “Тодор Ангелов”…
Општина Македонска Каменица ја одбележува „Европската недела на мобилност 2019“

Општина Македонска Каменица ќе ја одбележи „Европската недела на мобилност 2019“, со што на граѓаните ќе им понуди низа активности и содржини посветени на…
Продолжува доделувањето на Зелените картички за земјоделците во Македонска Каменица

Подрачната Единица при Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство – Делчево на 20. септември 2019 година, во петок со почеток 08:30 часот, во работната…