Ново улично осветлување на влезот и излезот од Македонска Каменица

Македонска Каменица, 16.12.2020 година – По замената на стариот и воведувањето на нов штедлив „смарт“ систем на осветлување на целата територија, општина Македонска Каменица…
Распишан тендер за изградба на нов водоводен систем во Павлиш Дол, с. Моштица

Општина Македонска Каменица објави оглас за Јавна набавка за изградба на новиот водоснабдителен систем за потребите на жителите на Павлиш Дол, село Моштица. Предвидените…
Граѓанско учество во креирање на Буџетот на Општина Македонска Каменица за 2021 година

Со пополнување на овој краток формулар директно учествувате во креирањето на приоритетите и Буџетот на Општина Македонска Каменица за 2021 година. Линк до формуларот:…
Вонредна дезинфекција на јавните површини и најфрекфентните улици во Македонска Каменица

  Во насока за обезбедување на дополнителна заштита и безбедност на граѓаните од ширење на коронавирусот на територијата на општина Македонска Каменица, вечерва од…