Известување: Земјоделците од Македонска Каменица во петок ќе ги подигнат Картичките за зелена нафта

Известување Почитувани, Подрачна Единица при Министерство за  Земјоделство  Шумарство и Водостопанство Делчево, на ден  30.08.2019 година во 08:30 часот,  петок во работна канцеларија бр…
Утврдени условите за користење на штандови за „Каменичко културно лето 2019“

Денес , во просториите на општина Македонска Каменица, се одржа работен состанок со угостителите од Македонска Каменица. На состанокот одржан во пресрет на  Денот…