Соња Стаменкова Градоначалник на општина Македонска Каменица Биографија: Соња Стеменкова е родена на единаесети февруари 1968 година во село Саса како прво од четирте деца на рударското…

Димчо Атанасовски Градоначалник на општина Македонска Каменица Димчо Атанасовски е роден на 07ми Април 1978 годна во Делчево а живее во Македонска Каменица. Оженет и татко на три…