ДОКУМЕНТИ

Формулари кои ви се потребни за аплицирање за стипендии во Македонска Каменица

Општина Македонска Каменица објави Конкурс за доделување на стипендии за ученици во основното и средното образование и студенти за учебната/студиска 2017/2018 година. Пријавувањето на Конкурсот започна од вчера (26.03.2018) и ќе трае 15 работни дена. Сите потребни информации за конкурсот се на следниов ЛИНК. Формуларите кои ви се потребни за апликација за стипендија се во…

Ред бр Наслов на урбанистичка планска документација ( хa )   хектари Број на одлука Дата на донесување одлука на совет Плански период 3 Генерален урбанистички план за Македонска Каменица 200,4 08-1226/1 16.6.2016 2015-2025 УПВНМ Ред бр Наслов на урбанистичка планска документација ( хa )   хектари Број на одлука Дата на донесување одлука на…

Службен гласник на општина Македонска Каменица

  Службен гласник на општина Македонска Каменица број датум 2018 година Службен гласник на општина Македонска Каменица 14 21.11.2018 Службен гласник на општина Македонска Каменица 13 22.10.2018 Службен гласник на општина Македонска Каменица 12 20.09.2018 Службен гласник на општина Македонска Каменица 11 17.08.2018 Службен гласник на општина Македонска Каменица 10 09.07.2018 Службен гласник на општина Македонска…