Известување до производителите на млеко од општина Македонска Каменица

 

Се известуваат произвоителите на млеко од општина Македонска Каменица и Делчево дека пријавувањето на млеко „трета фаза“ 2018 (мај, јуни,јули, август и септември) е во тек и ќе трае ддо 05.11.2018 година.

Пријавувањето е во Подрачната единица на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство – Делчево.

Потребни документи:

  • оригинални откупни белешки
  • ПБО
  • лична карта

Сподели

Остави коментар