Известување за редовно заловување на бездомни кучиња

Се известуваат жителите на Македонска Каменица дека во петок, 17. август 2018 година со почеток од 07:00 часот, шинтерските  служби на ВСЦ “Тодор Ангелов” – Куманово ќе извршат заловување на бездомни кучиња на територијата на општина Македонска Каменица.
Се замолуваат граѓаните во периодот до петок (17.08.2018) кај општинските служби да пријават забележани бездомни кучиња во близина на нивните живеалишта, за зголемување на ефикасноста при акцијата на заловување на истите.

Сподели

Остави коментар