Потребни формулари за аплицирање за ученички и студентски стипендии

Општина Македонска Каменица објави Конкурс за доделување на стипендии за ученици во основното и средното образование и студенти за учебната/студиска 2019/2020 година.

Пријавувањето на Конкурсот започнува од 05.02.2020 и ќе трае до 25.02.2020 година до 15.30 часот.

Сите потребни информации за конкурсот се на следниов ЛИНК.

Формуларите кои ви се потребни за апликација за стипендија се во продолжение:

ПРИЈАВА

ИЗЈАВА ЗА СЕМЕЈНА ПОЛОЖБА

ИЗЈАВА ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ – 1

ИЗЈАВА ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ – 2

Сподели

Остави коментар