СООПШТЕНИЕ ЗА ГРАЃАНИТЕ КОИ ЈА КОРИСТАТ УЛИЦА ЦЕРСКА

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 30.04.2022 година (сабота), во периодот од 09.00-13.00 часот ќе има прекин во сообраќајот на улица Церска во Македонска Каменица. Улица Церска е во завршна фаза на градба и потребно е да бидат поставени пропусти во м.в. Грчки дол.

Ви благодариме на разбирањето.

Сподели

Остави коментар