ЈАВЕН ОГЛАС до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско- корисна работа

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за вработување на РМ (АВРМ), Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) и општина Македонска Каменица, Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2018 година усвоен о Владата на Република Македонија, Програмата Општинско- корисна работа финансирана од Буџетот на Агенцијата за вработување на РМ, на ден 01.08.2018 година го објавува следниов ЈАВЕН ОГЛАС до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско- корисна работа:

 

Сподели

Остави коментар