Јавна Анкета: Која предлог локација за изградба на Општинска административна зграда во Македонска Каменица е вашиот избор?

Во насока на континуитет во транспарентното работење и продолжување на интерактивната соработка со граѓаните при носењето на сите крупни и значајни одлуки за заедницата, општина Македонска Каменица ќе спроведе анкета за избор на локација за изградба на Општинска административна зграда. Понудени се два простори за изградба на административна зграда за кои граѓаните преку On Line анкета ќе можат да го дадат своето мислење и да бидат дел од одлуката која ќе биде конечна по одржаните јавни расправи и разговорите со граѓаните во рамки на Форумите на заедниците во општина Македонска Каменица.

Гласајте за една од следниве предлог локации:

 

Локација 1

Локација 2

Сподели

Остави коментар