ГРАДОНАЧАЛНИК

Димчо Атанасовски

Димчо Атанасовски - Џими

Градоначалник на општина Македонска Каменица

Димчо Атанасовски е роден на 07ми Април 1978 годна во Делчево а живее во Македонска Каменица.

Оженет и татко на три деца. Завршил Основно училиште во ОУ „Кирил  и Методиј“ во Македонска Каменица, со средно образование се стекнал во Државното музичко училиште во Битола а дипломирал на Факултетот за Музичка Уметност во Скопје. Од 2005 година е вработен како наставник по музичко образование во ООУ „Св. Кирил и Методиј“ во Македонска Каменица а во периодот 2009 – 2017 година беше и  директор на ова училиште.

Димчо Атанасовски за прв пат се кандидира за функцијата Градоначалник на општина Македонска Каменица

Следете ги секојдневните активности на Градоначалникот на општина Македонска Каменица – Димчо Атанасовски на (1) Facebook

Сподели

Остави коментар