Известување

Се известуваат граѓаните на општина Македонска Каменица дека заради мерките за заштита и превенција на заболувањето КОВИД-19 и заради зголемениот број на закажани средби со градоначалникот Димчо Атанасовски, се известуваат жителите на Општината кои живеат во градот Македонска Каменица своите средби да практикуваат да ги закажуваат во Среда.

Жителите од руралните средини да пак своите средби да ги остваруваат во Петок.

Благодариме на разбирањето.

Сподели

Остави коментар