Прекинат општинскиот превоз за пензионери поради коронавирусот

Во насока на почитување на препораките на Владата и Министерството за здравство за превенција и заштита од  новиот коронавирус од утре, петок 13.03.2020 година, ќе биде во прекин. Општинскиот превоз за пензионери од селските кон градската средина и обратно ќе продолжи по нормализирање ситуацијата.

Сподели

Остави коментар